Vile z odprtim pogledom na morje v Primoštenu

3
4
1

Tip nepremičnine

Število sob

Bivalna površina

Površina parcele

Vile z odprtim pogledom na morje v Primoštenu

Prodamo vilo v bližini Primoštena s čudovitim pogledom na odprto morje. Vila je trenutno v gradnji. Nahaja se na hribu, obkroženo s skupno osmimi modernimi vilami, značilnimi za čiste linije in ki so vse pritlične z bazeni.

Lokacija, kjer se nahaja vila, zagotavlja intimnost, razgled, mir, idilično okolico oljčnih nasadov. Neposredna bližina Primoštena, ki je le nekaj minut vožnje z avtom. Sama vila se nahaja na prostorni parceli 1200 m2 in ima dve etaži. V kleti je prostorna garaža za dva avtomobila, v pritličju pa je stanovanjski del s skupno 4 udobnimi spalnicami zadaj.

Vse spalnice imajo svojo kopalnico, glavna spalnica pa ima tudi ločeno garderobo. V zadnjem delu pritličja je ločen WC, pralnica, shramba in fitnes. Glavni vhod v vilo je skozi intimen stranski atrij. V sprednjem delu vile, obrnjeni proti jugu, je dnevni prostor.

Bivalni prostor je prostoren, odprtega koncepta, kjer je bilo poskrbljeno, da je pogled na bazen, morje in Primošten odprt. V bivalnem delu so drsne skale za odprte poglede, iz nje pa pride do velike sončne terase v velikosti preko 160 m2, ki je nadaljevanje bazena velikosti 32 m2.

Na sončni terasi sta na voljo majhna letna kuhinja in žar. Zaradi specifične lokacije, velikega zemljišča, ima bodoči lastnik morda posebno nepremičnino, primerno za luksuzen turistični najem. Naložbene nepremičnine.

Cene vil se gibljejo od 650.000 evrov do 1.260.000 evrov.

Za več informacij se obrnite na našo pisarno!

Cena: 1.190.000,00 €

Je to nepremičnina Vaših sanj?

POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.