Sončni sistemi Da Vinci

Naš sončni sistem ni kot vsi drugi sistemi, je družina planetov, ki so med seboj, povezani,
delujejo usklajeno in omogočajo, da vse v osončju poteka po ustaljenih tirnicah.

Naš sončni sistem je družina,
kot je naša: da Vinci.

Dobrodošli na planetu luksuznih nepremičnin

SLOVENIJA - HRVAŠKA - ČRNA GORA

Družina DA VINCI

Sonce ustvarja energijo in svetlobo.
Luna nam podarja ugodne klimatske pogoje.
Jupiter in Saturn nas ščitita pred asteroidi in kometi.

Naš sončni sistem je družina, kot je naša: da Vinci.
Vsak izmed nas je edinstven in unikaten: s svojim poslanstvom, svojimi idejami in kreacijami, pa vendar eden brez drugega ne moremo, saj skupaj ustvarjamo zgodbo »da Vinci«: za Vas in vse naslednje generacije.

Zgodbo o ljubezni do narave, vesolja, življenja, užitkov, kulinarike, športa, umetnosti in nepremičnin.
V vseh teh valovanjih se prepletajo naše ideje in želje.
Naše življenje je samo po sebi čudež in mi v njem ena sama svetleča zvezda med milijoni nam podobnimi na nebu.

Pustimo za seboj sled svetlobe, miru in ljubezni. To je edino in hkrati vse, s čimer želimo resnično »okužiti cel svet« ...

Zato, ker verjamemo v čudeže!

519 7148

TU SMO ZA VAS

 v zvezi z nepremičninami v Sloveniji, Hrvaškem in v Črni gori.
Naša izkušena ekipa strokovnjakov Vam pomaga pri nakupu in prodaji nepremičnin. Pokličite nas ali nam pišite – z veseljem vam bomo pomagali z našo vsestransko podporo.

Govorimo več različnih jezikov: slovensko, hrvaško, srbohrvaško, angleško in rusko.
Direktorica družbe

Neva Pevec

+ 386 41 744 888
neva@davinci-luxuryrealestate.com

Dolgoletne izkušnje na področju vseh vrst nepremičnin, mi skupaj z znanjem na področju gradbeništva, prava, ekonomije in podjetništva, omogočajo, da Vam lahko ponudim najboljše, kar je na tržišču.

Poleg tega imamo tako doma kot tudi v tujini poslovne partnerje, ki so investitorji in iščejo svojevrstne poslovne priložnosti.

Oblikovalka

Tjaša Peterle

+ 386 31 262 860
info@tjasapeterle.eu
www.tjasapeterle.eu

Grafična oblikovalka, ki se ukvarja predvsem z brandingom in z izdelavo spletnih strani.

V kreativnem procesu poskrbi,
da ustvari tisto, kar potrebujete v danem trenutku z željo po tem, da vaše podjetje doseže svoj polni potencial. Verjame, da je dober projekt rezultat izmenjave energije in dobrega počutja hkrati.

“Uči se, kako videti. Zavedaj se, da je vse povezano z vsem.”

-Leonardo Da Vinci
Arhitekt, izumitelj, inženir, kipar in slikar

519 7148

Da Vinci je bil od nekdaj človek, ki sem ga občudovala in na svoj način z velikim veseljem raziskovala v njegovih delih in načinu razmišljanja. Njegov izostreni čut za umetnost, skladnost oblik in predvsem estetiko ter delovanje različnih mehanizmov, ki jih je izumljal, me je vedno znova pripeljal na pot odkrivanja lastnih potencialov.

Že vrsto let so moja strast in ljubezen nepremičnine. A nepremičnine so le zidovi, dokler jim duše ne vdahne z občutkom kreiran in izveden interier – po meri človeka, ki biva v njem … z vsemi barvnimi niansami, dekoraterskimi dodatki, vonji, glasbo in svetlobo prostora.

Neskončno uživam, ko s svojimi rokami ustvarjam unikatne dekorativne dodatke za dom iz orehovine in unikatno pohištvo iz starih korenin ali naplavin in želim si, da bodo naši naročniki prepoznali, kakšno moč in vpliv ima okolje na posameznika.

Moje zavetišče je vsak dan narava: na 1001 način. Skozi objektiv ujeti trenutki so nekaj najlepšega. Z veseljem jih delim z Vami na Instagram profilu “davinci1881”. Zelo rada tudi rišem na platno, pišem poezijo in presenečam moje najdražje.
Moji prijatelji so moja družina – z njimi sem lahko, takšna kot sem.
Brez živali si težko predstavljam svoje življenje.
Svet, umetnost in zgodovino, ki jo rada raziskujem skozi dokumentarne serije. Knjige so največkrat moje sopotnice, prijateljice. Potovanja po svetu so postala redkost, a veselim se trenutka, ko bom odpotovala na Antarktiko.

In na koga sem v življenju najbolj ponosna? Na moji dve hčerki: Kim in Nel, ki sta me naučili, da »življenje ni potica in da je treba uživati vsak dan sproti”.

Želim si, da so naši klienti posamezniki in podjetja, ki si želijo kupiti
ali prodati nepremičnino in ob tem neskončno uživati.

Nekoč je bila majhna deklica, ki se je z družino odpravila na izlet. Bili so v avtomobilu, poslušali glasbo in se pogovarjali o krajih, ki jih morajo obiskati. Toda punčka ni bila pozorna na pogovor. Vedno je bila navdušena nad velikimi panoji, ki so šli mimo.

»Ta logotip bi moral biti manjši. Ta barva mi ni všeč. Slika se ne prilega pravilno. Rada bi spremenil to pisavo …” Nikoli nisem razumela, zakaj so se mi te misli rojile po glavi. Nisem mogla razumeti, kako lahko drugi berejo kataloge, ne da bi analizirali barve, naslove, grafike in beline. Domišljija me je prepričala, da vse to delajo roboti in računalniki. Predstavljala sem si, da obstajajo napredni roboti in preprosti roboti. Napredni roboti so izdelovali čudovite stvari in preprosti roboti niso bili programirani, da bi opazili, ko nekaj ni videti tako lepo, kot bi moralo.

Pri 13 letih sem slišala izraz grafični oblikovalec – odkrila sem, da za temi dizajni stojijo pravi ljudje in ugotovila, da se lahko naučim postati eden izmed njih. Odkrila sem povsem nov svet, ki ga lahko raziskujem! Od takrat živim svojo zgodbo, ki ni samo delovanje na neverjetnih oblikovalskih projektih, ampak veliko več – pa če se tega zavedamo ali ne.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.