Dobrodošli na planetu luksuznih nepremičnin

SLOVENIJA - HRVAŠKA - ČRNA GORA

Zgodba

ZGODBA

DA VINCI

Da Vinci, renesančni umetnik, je po 500 letih še vedno »živ«, v svojih neponovljivih delih, načinu razmišljanja in ustvarjanja. Sodoben svet, z vsemi tehnološkimi napredki, nujno potrebuje novo renesanso ali preporod.»Nazaj k naravi, nazaj k sebi«, je eden izmed naših sloganov, s katerim želimo popeljati sodobnega človeka nazaj, v čase, ko je življenje teklo po počasnejših tirnicah. Za nas je najpomembnejše, da človek, ki kupi nepremičnino v njej uživa ter razvaja vseh svojih 5 čutil. Ustvarjati doživetja, spomine in povezovati podobno misleče, je naše glavno vodilo.

SaperVedre

SAPER VEDRE

SAPER VEDERE ( z n a t i v i d e t i ) je bilo eno izmed Leonardovih načel ter temelj njegovega umetniškega in znanstvenega dela.
Bil je »vladar vidnega sveta.« Maestrova suverenost temelji na njegovem odprtem, vedno raziskujočem umu, opiranju na resnične izkušnje in izredni vidni zaznavi. V svojem načinu razmišljanja in ustvarjanja, je bil daleč pred časom, v katerem je živel.

Duša

Vseh 5 čutov
služi naši duši

Leonardo da Vinci je vseskozi poudarjal, da nenehna ostritev čutov, zlasti vida, oživlja izkušnje. Zagovarjal je tezo, da vseh 5 čutov služi naši duši:VID (pogled na sončni zahod), SLUH (bučanje morja), TIP (dotik česarkoli v naravi), OKUS (okusna hrana in pijača), VOH (nos, ki vonja vrtnico).Njegov način razmišljanja, ustvarjanja in kreiranja nepozabnih umetnin nam je navdih tudi pri našem delovanju na področju luksuznih nepremičnin, umetnin in kreiranju ambientov »po meri človeka«.

Najpomembnejši je občutek, ko zagledate nepremičnino ali ko stopite v njen prostor.

Zato je pomembna celotna doživljajska izkušnja pri nakupu nepremičnine, ki je vezana na vseh 5 čutov in Vam omogoča, da poleg unikatnih in luksuznih nepremičnin, doživite tudi čar pokrajine z vsemi razgledi, vonj, ki se razlega daleč naokoli, petje ptic in škržatov, bučanje morja ali šumenje reke ter šelestenje dreves... ali le pogled na zasnežene gore in divje živali.

Razvajati

Ob tem Vas želimo presenečati in razvajati.

S pristno domačo vrhunsko kulinariko in pijačami od bistre studenčnice do najboljših vin na svetu ter vseh domačih dobrot.Nepremičnine ostanejo, doživetja pa so tista, ki živijo in nas razveseljujejo do zadnjega diha.
Skupaj z Vami ustvarjamo srečne trenutke in nepozabna doživetja pri nakupu luksuznih nepremičnin.

“Le kdo bi si mislil, da lahko tako majhen prostor v sebi nosi podobe celotnega vesolja?”

-Leonardo Da Vinci
Arhitekt, izumitelj, inženir, kipar in slikar

519 7148

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.