Decentraland – eden najbolj priljubljenih blockchain projektov na področju nepremičnin

Decentraland je eden izmed najbolj priljubljenih projektov blockchaina na področju virtualnih nepremičnin. Decentraland je metavers, ki omogoča uporabnikom, da se potopijo v virtualni svet, kjer lahko kupujejo, prodajajo in gradijo svoje digitalne nepremičnine. V tem članku bomo podrobno opisali, zakaj je Decentraland postal tako priljubljen in kaj ga ločuje od drugih projektov blockchaina.

Decentraland – Kako deluje?

Decentraland temelji na Ethereum blockchainu. To pomeni, da so vsi podatki o digitalnih nepremičninah, kot so lastništvo in zgodovina transakcij, shranjeni v blokovni verigi. Poleg tega se uporabljajo pametne pogodbe, ki zagotavljajo, da se transakcije izvajajo samodejno in varno. Tako lahko uporabniki kupujejo, prodajajo in gradijo digitalne nepremičnine brez strahu, da bi prišlo do kraje ali zlorabe.

Decentraland_Studio da Vinci

Photo by Shubham Dhage on UnsplashBlockchain

Pojav virtualnih zemljišč

Koncept virtualnih zemljišč in metasveta je osupnil svet. S popularizacijo idej o metasvetu in vključevanjem multinacionalnih korporacij se je vrednost virtualnih zemljišč v Decentralandu močno povečala. Na primer, 16 kvadratnih metrov virtualnega zemljišča v virtualni soseski, kjer je potekala virtualna modna revija marca, se zdaj prodaja za 15.000 dolarjev ali več. Ta članek raziskuje rast virtualnih zemljišč, njihov investicijski potencial in izzive, s katerimi se soočajo Decentraland in podobni projekti.

Kaj so virtualna zemljišča?

Virtualna zemljišča se nanašajo na digitalne parcele zemlje znotraj virtualnih svetov, kot je Decentraland, kjer uporabniki lahko kupujejo, prodajajo in razvijajo svoje nepremičnine. Lastništvo virtualnih zemljišč uporabnikom daje pravico ustvarjati in monetizirati svoje digitalne izkušnje, kar jim daje vrednost v nastajajočem metaverse gospodarstvu.

Seveda je podlaga za tovrstni tehnološki razcvet tudi v sodobni 5G tehnologiji, ki osvaja svet neslutenih razsežnosti …

5G tehnologija_Studio da Vinci

Photo by Shiwa ID on Unsplash5G

Decentraland: Pionir na področju virtualnih nepremičnin

Decentraland je decentraliziran, na blockchainu temelječ virtualni svet, kjer lahko uporabniki kupujejo in trgajo z virtualnimi zemljišči. Ustanovljen leta 2017, je postal središče za digitalne umetnike, razvijalce iger in vlagatelje, ki želijo izkoristiti naraščajoče zanimanje za virtualne nepremičnine.

Meteorski vzpon cen virtualnih zemljišč

Povpraševanje po virtualnih zemljiščih v Decentralandu je cene pognalo na osupljive ravni. Poleg zgoraj omenjenega primera za 15.000 dolarjev so druge visokoprofilne prodaje pritegnile pozornost vlagateljev po vsem svetu, kar je privedlo do razcveta virtualnih zemljišč.

Decentraland_Studio da Vinci

Photo by Shubham Dhage on Unsplash3D illustration of Tezos coin, Bitcoin, Ehtereum

Za vse tiste, ki si dovolite pokukati v ta nori svet, ki osvaja naš planet. V domišljiji je namreč vse možno in predvsem mogoče.

Vprašanje pa je ali je to resnično prava pot za našo varno in srečno prihodnost?

In kam nas vse to pelje?

www.decentraland.org

Za lažjo predstavo Vam prilagamo posnetek o Decentralandu …

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.