Edinstvene priložnosti

Nudimo Vam možnosti investicijskih vlaganj v poslovne nepremičnine z znanimi najemniki in stabilnimi dolgoročnimi donosi.

Dobrodošli na planetu luksuznih nepremičnin

SLOVENIJA - HRVAŠKA-ČRNA GORA

Poslovne...

POSLOVNE NEPREMIČNINE

ZA NAKUP ALI NAJEM

So agencije in so posredniki.
Med vsemi temi smo mi, Studio da Vinci, kot zvezda Severnica na nebu. Opazi jo lahko vsak, izberejo le tisti, ki ji dopuščajo, da jih vodi. Zaupajo njeni svetlobi in se prepustijo potovanju.
Vabimo Vas, da se nam pridružite na teh poteh v svojevrstno privlačen svet nepremičnin, poln presenečenj in nepozabnih doživetij.
Zaupajte nam svoje želje, mi pa Vam bomo našli nepremičnino, ki si jo želite kupiti ali najeti. Uspešno lahko tudi prodamo Vašo nepremičnino najboljšemu ponudniku in vodimo celoten postopek prodaje od promocijske zasnove, oglaševanja do priprave in usklajevanja pogodbe do končne prodaje. Naš svet v posredovanju nepremičnin obsega: hiše, luksuzne vile, apartmaje, stanovanja, hotele, marine, domove za starejše, restavracije, trgovske centre in zemljišča za gradnjo. Kontaktirajte nas kadarkoli na 00386-41-744-888.
Tu smo zaradi Vas in predvsem za Vas.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.