Vila v mediteranskem stilu v bližini Zadra

studiodavinci (9)
studiodavinci (10)
studiodavinci (8)

Tip nepremičnine

Število sob

Bivalna površina

Površina parcele

Vila v mediteranskem stilu v bližini Zadra

Prodamo vilo v mediteranskem stilu z moderno in luksuzno zasnovo in opremo. Pohištvo hiše in razsvetljava sta dizajnerska. Skupna neto bivalna površina hiše je 258,10 m2, od tega hiša 216 m2 in 42 m2 pomožni objekt. Pritličje obsega hodnik, dnevno sobo in jedilnico, wc, eno spalnico s kopalnico in dve pokriti terasi. Notranje stopnišče vodi v  1. nadstropje , kjer je majhna dnevna soba z 2 spalnicama. Vsaka spalnica ima svojo kopalnico in teraso. Vse kopalnice, sanitarije in hodniki v pritličju imajo talno gretje. Klimatske naprave so nameščene v vseh spalnicah in dnevnih sobah. V pomožni stavbi ob hiši se nahaja letna kuhinja, savna, pralnica, shramba, kopalnica in pokrita terasa. Vila je bila zgrajena na prostorni parceli 1261 m2. Vrt ima površino 650 m2, je urejen in ima avtomatsko namakanje. Na dvorišču je bazen (9 × 5) s steklenim mozaikom, slana voda, masaža in slap. Bazen ima ogrevanje. Na dvorišču je tudi zunanja masažna kad. Hiša ima tri parkirna mesta. Hiša je bila zgrajena leta 2019 in je zgrajena iz kvalitetnega opečnega termo bloka. Vgrajena je toplotna izolacija debeline 8 cm. 


Lokacija: Zadar

Cena: 890.000,00 €

Cena za m2: 3.449,61 €

Je to nepremičnina Vaših sanj?

POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.