Vila v bližini Poreča

studiodavinci_realestate (7)
studiodavinci_realestate (2)
studiodavinci_realestate (8)

Tip nepremičnine

Število sob

Bivalna površina

Površina parcele

Vila v bližini Poreča

Popolno počitniško mesto ali fantastičen potencial za turistični najem in dober zaslužek?
Ta moderna vila v bližini Poreča je lahko oboje, odvisno od vaših želja. Ker gre za sodobno nepremičnino vrhunske kakovosti in estetskega vtisa, ki obsega kar 257 m2 prostora, razdeljenega v dve etaži. V pritličju je odprt prostor, ki ga sestavljajo dnevna soba, kuhinja in jedilnica, ena spalnica z lastno kopalnico, WC, ekstra večnamenska soba in posebna poslastica – savna z lastno kopalnico.

V nadstropju so hodnik in še tri spalnice, vsaka s svojo kopalnico, ter balkon z očarljivim, odprtim pogledom na okolico in zelenje. Sicer pa imajo vse kopalnice v vili talno gretje. Zasnova celotne notranjosti je zasnovana monokromatsko – prevladuje belina s črnimi in sivimi odtenki, zato je ta nepremičnina odlična izbira za ljudi, ki imajo radi sodobno notranjost brez nepotrebnih detajlov, hkrati pa je čim bolj udobna in razkošna. Seveda je vsak kos pohištva najboljše kakovosti in skrbno izbran, da se vklopi v celoto.

Okolje vile je prav tako privlačna zgodba, vse pa se začne, ko iz pritličja izstopite na teraso, od koder se vrt razprostira na kar 1627 m2. Ogrevan bazen ima površino 32 m2, poleg njega je sončna terasa, za vrhunski vtis tega dela nepremičnine pa je jacuzzi in pokrita letna kuhinja z mizo, kot osrednji prostor za uživanje. dobre obroke in kozarec vina. Vrt je pravzaprav velika zelena, urejena površina, na kateri so zasajene oljke za pravo istrsko vzdušje, za trato je urejen namakalni sistem. V bližini vhoda v vilo je več parkirnih mest, nepremičnina je v celoti klimatizirana, hkrati pa je v celoti pokrita z video nadzorom.

Nahaja se na mirni lokaciji, v naravi in ​​zelenju, hkrati pa je na voljo veliko objektov za rekreacijo ali gastronomske užitke, a tudi plaže, ki so oddaljene le dvajset minut vožnje.

Cena:  750.000,00 €

Je to nepremičnina Vaših sanj?

POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.