Vila v bližini Poreča

studiodavinci (4)
studiodavinci (2)
studiodavinci (1)

Tip nepremičnine

Število sob

Bivalna površina

Površina parcele

Vila v bližini Poreča

Združiti čiste linije sodobnega oblikovanja s toplino lesa in neprekosljivo lepoto kamna v popolno celoto je prava umetnost. In prav to je v tej fantastični vili, ki se razprostira na kar 400 kvadratnih metrih, povsem uspelo. Gre namreč za dve povezani hiši z ločenima vhodoma – manjša hiša je kamnita, obnovljena, poleg nje pa večja, novozgrajena.
Novejša hiša ima štiri udobne spalnice, s pripadajočimi, lepo urejenimi kopalnicami.

Na voljo je tudi udobna dnevna soba z velikim kavčem, kjer se lahko nastanite za večjo skupino in uživate v skupnih trenutkih. Manjša kamnita hiša ima skupaj tri spalnice. Kuhinji v obeh hišah sta prostorni, popolnoma opremljeni. V eni, v open space varianti, je nekakšen lounge prostor, kjer se lahko vsak sprosti po okusnem obroku.

Oba objekta sta zasnovana kot prostor popolnega udobja z obilico vsebin, zato se prava poslastica skriva v kletnih prostorih, kjer se nahaja zdravilišče s savno in jacuzzijem. V sosednjem delu je prostor, ki lahko služi kot garaža ali shramba, odvisno od potreb. Seveda je tu tudi čudovit zunanji bazen, zraven pa letna kuhinja, v celoti opremljena, za nepozabne trenutke na prostem.

Če se sprašujete, kaj je v koči v bližini letne kuhinje, je odgovor – nekaj odličnega. Tam lahko igrate biljard in druge družabne igre, tako da bodo vaši dnevi v tej vili kombinacija popolnega užitka, lepote bivanja in zabave. Iz vsakega okna te fantastične zgradbe je pogled na očarljiv vrt in spektakularno lepoto istrske narave. Bilo bi super, če bi bila ta lastnina vaša, kajne? To lahko zlahka postane. Kontaktiraj nas.

Lokacija: Poreč

Cena: 980.000,00 €

Cena za m2: 2.450,00 €

Je to nepremičnina Vaših sanj?

POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.