Vila v bližini Labina s pogledom na naravo

studiodavinci (7)
studiodavinci (6)
studiodavinci (4)

Tip nepremičnine

Število sob

Bivalna površina

Površina parcele

Vila v bližini Labina s pogledom na naravo

Popoln družinski dom, kot iz revije, ali nepremičnina, s katero je uspeh pri turističnem najemu zagotovljen. Ta vila v bližini Labina ima maksimalen potencial za oboje in je resnično popolna v vsakem segmentu. Nahaja se v mirnem kraju, le štiri kilometre od mesta Labin, nekdanjega rudarskega mesta Istre, ki se je razvilo v središče vzhodne obale polotoka in sedem kilometrov od Rabca, znanega turističnega kraja, ki se ponaša z največ lepe plaže v Istri.

Vila je modernega dizajna, geometrijske strukture, vendar s segmenti naravnega kamna, ki spominja na nekdanjo, tradicionalno arhitekturo tega kraja.

Je prostoren, ima površino 220 m2 in je zasnovan za popolno udobje bivanja za vse generacije. Tako bodo odrasli lahko izbirali med bazenom velikosti kar 45 m2, savno in jacuzzijem, za otroke pa je na voljo igralnica. V poletnih mesecih se bodo vsi lahko zbrali na pokriti terasi ob bazenu, ki ima tudi letno kuhinjo. Vila ima štiri udobne in lepo urejene spalnice, ki se nahajajo v zgornjem nadstropju, vsaka pa ima svojo kopalnico in teraso.

Spodnjo etažo sestavljajo vrhunsko opremljena kuhinja, jedilnica, dnevna soba z zastekljenim kaminom in WC. Steklo je eden od osnovnih elementov v tej resnično sodobni notranjosti, zaradi česar je prostor eleganten in zračen. Vse je urejeno v očem prijetnih in nevtralnih tonih, ki ob izbiri najkvalitetnejšega pohištva v tej kombinaciji dajejo izrazito noto razkošja. Od praktičnih podrobnosti velja omeniti žaluzije, ki se dvigajo in spuščajo na tok.
Lepo urejen vrt vile se razprostira na 1100 m2, kar vključuje zavarovana parkirna mesta, glede na lokacijo pa bivanje v tej nepremičnini zagotavlja mir in zasebnost. Poleg tega je vse pokrito z video nadzorom.
Za vsa dodatna vprašanja nas kontaktirajte!

Cena: 730.000,00 €

Je to nepremičnina Vaših sanj?

POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.