Vila s pogledom na morje v bližini Dubrovnika

studiodavinci (4)
studiodavinci (6)
studiodavinci (10)

Tip nepremičnine

Število sob

Bivalna površina

Površina parcele

Vila s pogledom na morje v bližini Dubrovnika

Ta luksuzna vila se nahaja na hribu v Župi Dubrovački, ki je oddaljena približno 10 minut od letališča Čilipi in 15 minut od edinstvenega mesta Dubrovnik. Od najbližje plaže je le nekaj minut vožnje.

Vila ima površino 830 m2, razprostira se na parceli 1.280 m2. Vila ima 3 nadstropja, ki imajo 6 spalnic, 7 kopalnic in eno ločeno stanovanje. V pritličju je dnevna soba, jedilnica s kuhinjo, kopalnica in 2 spalnici.
V prvem nadstropju se nahaja velika dnevna soba, delovna soba, kuhinja, jedilnica, spalnica in terasa s čudovitim pogledom na morje in otoke. V drugem nadstropju so 3 spalnice z lastno kopalnico, vsaka je opremljena s satelitsko televizijo in klimatsko napravo.

Vila je bila obnovljena leta 2010 in vključuje garažo za avtomobile, savno, fitnes in luksuzni notranji bazen (5 x 12m in globino 1,45m). Bazen je opremljen z masažnim bazenom, hidromasažo, 2 slapovoma in ima veliko teraso s pogledom na morje za sončenje. Na vrtu je manjši bazen, ki je primeren za otroke.

Vila je opremljena z varnostnimi alarmnimi sistemi in kamerami. Nepremičnina je opremljena s solarnim sistemom za ogrevanje vode in bazena.
Vila je zgrajena iz vrhunskih materialov, čudovit kultiviran vrt na stopničastem terenu pa ji daje posebno dimenzijo za sprostitev in uživanje.

Lokacija: Dubrovnik

Cena: 1.290.000,00 €

Cena za m2: 1.554,22 €

Je to nepremičnina Vaših sanj?

POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.