Moderna vila v bližini Zadra (700m do morja)

Luksuzne vile Hrvaška studio da vinci (5)
Luksuzne vile Hrvaška studio da vinci (11)
Luksuzne vile Hrvaška studio da vinci (18)

Tip nepremičnine

Število sob

Bivalna površina

Površina parcele

Moderna vila v bližini Zadra (700m do morja)

Cena: 700.000,00 €

Ponujamo vam nepozabno izkušnjo v naši luksuzni wellness vili v Privlaki, ki je od morja oddaljena le 700 m. Nahaja se v bližini zgodovinskega mesta Nin in 18 km od Zadra.

Vila je opremljena v modernem stilu in ima tri nadstropja – pritličje, medetažo in nadstropje. Pritličje vključuje prostorno kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo s kaminom, kopalnico in teraso s prelepim bazenom velikosti 6 x 4,5 m, anatomskimi ležalniki in zunanjim tušem.

V medetaži se nahaja wellness SPA oaza s pogledom na morje in Velebit, opremljena z masažno masažno kadjo, infra savno, tušem, ležalniki za počitek in s stropom, ki je narejen kot zvezdnato nebo.

Prvo nadstropje vključuje tri sobe, od katerih ima ena lastno kopalnico, drugi dve pa si delita veliko kopalnico, ki se nahaja na hodniku. V nadstropju je tudi delovni kotiček.

Vila ima ograjeno dvorišče z mediteranskim zelenjem in zelišči, žar teraso ob strani vile ter kotiček za zabavo z mini golfom na zadnji strani. Dostop je urejen po urejeni zasebni dovozni cesti z neposrednim dostopom do parkirišča in garaže, ki ima tudi strojnico in servisno sobo s pralnim strojem, likalnikom in likalno desko ter WC.

Vila je opremljena s sistemom solarnega talnega ogrevanja in hlajenja ter vgrajenimi ventilatorskimi konvektorji z obema funkcijama. Celoten sistem je računalniško voden in deluje s pomočjo toplotne črpalke, ki ogreva sanitarno vodo v 400 l centralnem bojlerju. Vsa razsvetljava znotraj in zunaj Vile je dizajnerska, notranje stopnišče je iz kvarcita, stavbno pohištvo pa iz najkvalitetnejšega PVC-ja, bioklimatski nadstrešek na žar terasi, domofon.

Vila se prodaja popolnoma opremljena, kot je opisano zgoraj, in je odlična priložnost za lastnike, ki si želijo lastnega luksuza, pa tudi za potencialne najemnike, saj je bila tržna vrednost najema v juliju in avgustu 2021 500-600 EUR na noč. Dokumentacija je urejena, lastništvo je 1/1.

Ne zamudite priložnosti za nepozabno doživetje v naši luksuzni wellness vili.

Je to nepremičnina Vaših sanj?

POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.