Moderna vila v bližini Poreča

studiodavinci (12)
studiodavinci (10)
studiodavinci (6)

Tip nepremičnine

Število sob

Bivalna površina

Površina parcele

Moderna vila v bližini Poreča

Če iščete vrhunski primer moderne arhitekture, ki združuje vso lepoto čistih linij, razkošje in ekskluzivnost, vam predstavljamo to vilo, ki se nahaja na robu gozda v bližini Poreča, s skupno površino 251 m2. Stavba je modro zasnovana tako, da ima vsako od dveh nadstropij svoj koncept. Spodnji predstavlja nekakšen dnevni prostor, s prostorno dnevno sobo in vrhunsko opremljeno kuhinjo z jedilnico, v skupni izmeri kar 95 m2.

Zgornje nadstropje je prostor za počitek in sprostitev, s štirimi fantastičnimi spalnicami, od katerih imajo tri svojo kopalnico, četrta pa razkošno finsko savno. Hkrati imajo vse spalnice izhod na posamezne terase, ki jim je skupen izjemen panoramski razgled.

Enako pomembna za to vilo je parcela v velikosti 1500 m2, ki je odlično hortikulturno urejena, kot čudovit park. Poleg zagotavljanja popolnega miru in zasebnosti je pomemben sestavni del celotnega vtisa, saj velike steklene drsne stene v spodnji etaži omogočajo neposredno povezavo notranjosti z zunanjim zelenjem. Seveda je pomemben del te naravne oaze zasebni bazen s teraso za sončenje, ki je tehnično maksimalno opremljen.

Zunanja terasa in sončna terasa imata impresivnih 130 m2, z več kot 54 m2 posebej pokritih prostorov z letno kuhinjo in žarom, in je del zunanjosti, ki resnično razveseljuje vse, kar omogoča za udobno in maksimalno sprostitev. Vila je opremljena z najsodobnejšim sistemom ogrevanja in hlajenja s pomočjo toplotne črpalke Mitsubishi, na voljo pa je tudi talno ogrevanje in kanalski ventilator konvektorji. Sanitarno toplo vodo zagotavlja nepremičnina preko sončnih kolektorjev.

Notranjost vile je v popolni harmoniji s celostnim dizajnom, urejena v prefinjenem sodobnem slogu, z najkakovostnejšimi kosi pohištva. Ta vila je utelešenje lepote in razkošja in je popolna lastnina za vse tiste, ki si želijo najboljše zase ali so se odločili za turistični najem na najvišji ravni.
Za vsa dodatna vprašanja nas kontaktirajte.

Cena: 1.450.000,00 €

Je to nepremičnina Vaših sanj?

POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.