Moderna vila v bližini morja (Pašman)

Luksuzne vile Hrvaška studio da vinci (5)
Luksuzne vile Hrvaška studio da vinci (4)
Luksuzne vile Hrvaška studio da vinci (5)

Tip nepremičnine

Število sob

Bivalna površina

Površina parcele

Moderna vila v bližini morja (Pašman)

Cena: 1.200.000,00 €
Izbirate lahko med vrhunskimi vilami na otoku Pašman, a nobena ne more primerjati z moderno vilo, ki je le 50 metrov oddaljena od morja in prekrasne plaže.

Vila se razprostira na 276 kvadratnih metrih in ima pritličje, prvo nadstropje, strešno teraso in klet. Pritličje vključuje dnevno sobo, kuhinjo, jedilnico, delovno sobo, WC, pralnico in teraso. V prvem nadstropju so tri sobe, glavna spalnica s kopalnico, dodatna kopalnica in terasa. Na strešni terasi je predviden jacuzzi in kuhinja, v kleti pa se nahajata savna in fitnes.

Vila se nahaja v idiličnem zalivu, ki je idealen za plavanje, kajak, potapljanje in kopanje. Betonska plaža in pesek v morju zagotavljata popolno morsko doživetje. Na voljo je tudi plitev del plaže s peskom v morju, ki je idealen za manjše otroke. V zalivu je pristanišče za čolne, ob nakupu hiše pa je mogoče pridobiti tudi priveze za čoln.

V bližini je Sukošan, ki je oddaljen le 10 minut vožnje z gliserjem (s hitrostjo cca. 20 milj na uro). V zalivu živi zelo malo ljudi, medtem ko je gneča v sezoni le med 15.07. in 15.08. Zaradi tega vikendašev je malo turizma in oddajanja apartmajev, kar zagotavlja mir in zasebnost. V zalivu sta tudi dve luksuzni počitniški hiši.

Okoli Pašmana pa se nahajajo številne kolesarske in peš poti, ki so primerne za različne aktivnosti in rekreacijo.

Vila je skoraj dokončana, predviden zaključek gradnje je 23.4. Za vse dodatne informacije nas prosimo kontaktirajte. To je vaša priložnost za nakup prestižne vile na eni najbolj idiličnih lokacij na otoku Pašmanu.

Je to nepremičnina Vaših sanj?

POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.