Luksuzna vila z očarljivimi razgledi (Split)

studiodavinci (4)
studiodavinci (8)
studiodavinci (5)

Tip nepremičnine

Število sob

Bivalna površina

Površina parcele

Luksuzna vila z očarljivimi razgledi (Split)

Pristnost, naravno okolje, osupljiv pogled na morje, vrt z bazenom in zasebnost, enostaven dostop, osupljiva dekoracija in razkošen pridih…. Vse to v eni vili.
Vila se razprostira na 360 kvadratnih metrov čistega razkošja. 110 m² teras po vsej hiši za uživanje na vseh položajih sonca.
Hiša je sestavljena iz 3 nadstropja, s 5 spalnicami od tega 4 z zakonskimi posteljami in ena (otroška soba) s 6 ležišči. V hiši sta 2 popolnoma opremljeni kuhinji, velika dnevna soba, 5 kopalnic.
Hiša je primerna za bivanje pozimi, ker ima kompletno centralno ogrevanje in talno gretje v dnevni sobi.
Za uživanje so na voljo savne – finska savna in parna kopel, kamin, zunanji kamin, 25 m2 visokokakovostnega ogrevanega bazena.

Vila se nahaja na lepem območju na 1044 m2 parcele z nezidljivim zemljiščem povsod. Obstaja tudi možnost dokupa dodatnih 2000 m2 okoliškega terena za povečanje terena za morebitno teniško igrišče, nogometno igrišče, itd
. Vila se je navdušila, masivni kamni, starodavni oboki, tradicionalne ploščice, notranja dekoracija po načrtih Karine Mazeau, sodobnost in mešana tradicija za udobje in užitek svojih stanovalcev. Bazen kakovostnega, premišljenega parka, uspešnega vključevanja v pokrajino grmičevja in skal, v bližini provansalskega ali korziškega grmišča, za zagotavljanje okolja nežnosti in umirjenosti.
Vila dokončana julija 2014 bo navdušila odrasle in otroke, mirna oaza v bližini bogatih in živahnih krajev, s pogledom na čudovito Jadransko morje.
Lega: Splitsko-trogirsko območje v srednji Dalmaciji, z enostavnim dostopom na severu, do Šibenika, Zadra in Kornatov, pa tudi na jugu do bisera Jadrana, Dubrovnika. Split je drugo mesto na Hrvaškem, z vso potrebno infrastrukturo, bolnišnicami, supermarketi, v kombinaciji z zgodovinsko in arhitekturno dediščino, zaradi katere je središče mesta paša za oči in brbončice. Trogir je bližnji srednjeveški dragulj Beneške republike, dvojnik Dubrovnika, le ti dve mesti na Hrvaškem sta bili razglašeni za svetovno dediščino UNESCO.

Lokacija: Split

Cena: 1.500.000,00 €

Cena za m2: 4.166,67 €

Je to nepremičnina Vaših sanj?

POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.