Luksuzna vila v prvi vrsti do morja (Korčula)

10
12
11

Tip nepremičnine

Število sob

Bivalna površina

Površina parcele

Luksuzna vila v prvi vrsti do morja (Korčula)

Moderno zasnovana, novozgrajena, v celoti dokončana vila za prodajo, ki se nahaja v prvi vrsti do morja.

Vila se nahaja le 5 minut stran od mesta Korčula, je priljubljena izbira za vse tiste, ki iščejo sproščujoč in miren oddih, hkrati pa je v bližini vseh najbolj ocenjenih turističnih znamenitosti na otoku. Tradicionalno grajene hiše se odlično ujemajo z novozgrajenimi modernimi luksuznimi vilami, obdanimi z mirnim in idiličnim ambientom tega očarljivega otoškega zaliva, ki še naprej nenehno raste v številnih novozgrajenih nepremičninah, za katere je značilna kakovost, izjemen dizajn in razkošje. Zaradi svoje lege, neposredne bližine mesta Korčula, bogate raznolikosti in raznovrstne turistične ponudbe je tudi eno izmed ugodnih pristanišč za vse jahtarje, ki se vse bolj zanimajo za ta čarobni mediteranski otok in njegovo bogato naravno dediščino.

Mikro lokacija zaliva je popolnoma mirna, dovozno pot pa zagotavlja lokalna cesta z nizko prometno intenzivnostjo, ki jo uporabljata le še dva sosednja objekta.

Vila je bila zgrajena leta 2021 in obsega 400 m2 stanovanjske površine. Ima štiri spalnice, vsaka s svojo kopalnico, kuhinjo, jedilnico in dve dnevni sobi. V osrednjem delu tega impresivnega posestva dominira privlačen kamin.

Visoka raven zasebnosti je ena najpomembnejših značilnosti te čudovite nepremičnine. Rezidenca je bila organizirana z namenom, da bi svojim lastnikom zagotovila maksimalno raven zasebnosti v kombinaciji z najbolj udobnim bivalnim prostorom. Uporaba steklenih površin in visokih oken v notranjosti doma prepleta nepremičnino z dih jemajočo otoško okolico, hkrati pa združuje naravni ambient s kakovostno dekoracijo in natančno izbranim dizajnom. Vse našteto zagotavlja najboljše iz mikro lokacije, kjer se nahaja nepremičnina, ki daje najbolj očarljiv pogled na odprto morje iz skoraj vsakega kotička te neverjetne počitniške nepremičnine, hkrati pa ohranja maksimalno zasebnost.

Glavna spalnica se nahaja v drugem nadstropju, ki obsega skupno površino 40m2 in nudi najbolj spektakularen pogled na zaliv in Pelješki kanal. Najpomembnejša notranja značilnost je ogromna steklena površina s skupno 30 m2 površine, ki jo zagotavljajo velika okna, katerih višina 270 cm je resnično impresivna. Dodatne odlične lastnosti te glavne spalnice so zagotovo garderobna omara, kabina za prhanje in kad, vse našteto pri vrhunskih proizvajalcih. Ta čudovita soba se odpira na impresivno teraso, skupne površine 50 m2, ki se nahaja tudi v drugem nadstropju in ponuja osupljiv pogled na sproščujočo sredozemsko okolico in modro morje.

V kleti se nahaja telovadnica in savna, shramba in kotiček za sprostitev. Ta prostor je s stopniščem povezan z zadnjo teraso (30 m2). Osrednji del te impresivne zunanje cone ni le kamin, temveč dih jemajoč pogled na naravne in morske lepote, ki se ponuja iz te veličastne posesti.

V sprednjem delu nepremičnine dominirata velik ogrevan neskončni bazen in izjemna terasa. Velika drsna okna povezujejo to impresivno teraso s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo.

Dodatna prednost te luksuzne nepremičnine je zaprta garaža za dve vozili in dodatna parkirna mesta za dve vozili. Poleg tega je v neposredni bližini morja zagotovljeno zasebno sončenje in privez za ladjo.

Nepremičnina je opremljena z vrhunskimi izdelki, ki zagotavljajo maksimalno učinkovite rešitve. Vila je klimatizirana s popolnim prezračevalnim sistemom.

V opremo nepremičnine je vključen tudi avtomatski namakalni sistem vrta in vrtna garnitura.

Cena: 2.200.000€

Je to nepremičnina Vaših sanj?

POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.