Luksuzna vila v bližini morja (Nin)

Moderne vile hrvaška STUDIO DA VINCI (9)
Moderne vile hrvaška STUDIO DA VINCI (5)
Moderne vile hrvaška STUDIO DA VINCI (10)

Tip nepremičnine

Število sob

Bivalna površina

Površina parcele

Luksuzna vila v bližini morja (Nin)

Cena: 1.125.000,00 €
Pobegnite od napornega vsakdana in se prepustite čarom mesta Nin, kjer se nahaja naša luksuzna vila – mesto kraljevine in ljubezni. Vila je primerna za družine in skupine do 8 oseb in bo zgrajena v sodobnem gradbenem stilu, ki bo navdušil vaše oko že na prvi pogled.

Vila je klimatizirana in sestavljena iz pritličja in nadstropja. V pritličju se nahaja dnevna soba s TV-jem, dvema kavčema, foteljem in klubsko mizico, v bližini pa se nahaja moderna kuhinja v visokem sijaju s šankom in 4 barskimi stoli ter jedilnica s prostorno mizo za 8 oseb. Vila ima 4 spalnice z zakonsko posteljo, vsaka z lastno kopalnico s tuš kabino. Ena izmed spalnic ima tudi garderobno omaro, balkoni v zgornjem nadstropju pa nudijo čudovit razgled na morje.

Na zunanji terasi se boste lahko zabavali v ogrevanem bazenu, ki sprejme do 8 oseb, na voljo pa je tudi 8 ležalnikov za sončenje. Na terasi je tudi pokrita jedilna miza za 8 oseb, kjer boste lahko uživali v okusnih dalmatinskih jedeh, pripravljenih na žaru na oglje ali drva. Za druženje v večernih urah je na voljo ognjišče.

Dvorišče vile je v celoti ograjeno in ima urejen vrt ter lastna parkirna mesta z električno polnilnico. Vila se nahaja le 100 metrov od morja, v bližini pa so kavarne, restavracije in trgovine. Kraljičina plaža je le kratek sprehod stran, kjer se lahko sprostite v plitvem morju ali uživate v zdravilnem blatu. Za raziskovanje mesta Nin lahko obiščete Muzej ninskih starin, prvi Muzej soli na Hrvaškem in cerkev sv. Križ, najmanjšo katedralo na svetu.

Vsi pripomočki za prijetno bivanje so na voljo, vključno s pralnim, sušilnim strojem, likalnikom, krmilnico in otroško posteljico, če bodo z vami potovali otroci.

Če si želite nepozabnih počitnic v kraljevskem okolju, potem je naša luksuzna vila prava izbira za vas.

Je to nepremičnina Vaših sanj?

POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.