Luksuzna vila s pogledom na zadrski arhipelag

Vile Hrvaška Studio da Vinci (5)
Vile Hrvaška Studio da Vinci (4)
Vile Hrvaška Studio da Vinci (6)

Tip nepremičnine

Število sob

Bivalna površina

Površina parcele

Luksuzna vila s pogledom na zadrski arhipelag

Cena: 1.285.000,00 €

Na prodaj je izjemna predmestna vila v projektu SURBAN SEAWIEW LUXURY VILLA v Zadru, s čudovitim pogledom na morje. Vila ima tri nadstropja in je sestavljena iz kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, WC-ja, kopalnice ter v prvem nadstropju treh spalnic in dveh kopalnic. V zadnjem nadstropju se nahaja igralnica, wellness, fitnes ter jacuzzi, skupaj v velikosti 303 m2.

Poleg tega ima vila vrt velikosti 87 m2, dve garažni mesti v skupni velikosti 28 m2 ter shrambo velikosti 18 m2.

Posebnost tega projekta je modularnost stanovanj, saj lahko bodoči lastniki izbirajo med enosobnimi, dvosobnimi ali trisobnimi stanovanji ter poljubno menjavajo elemente posameznih stanovanj, da dobijo stanovanje, ki popolnoma ustreza njihovim potrebam in željam.

Vse bivalne enote bodo bogato opremljene z najbolj kakovostnim aluminijastim stavbnim pohištvom na trgu, Harmo alu senčili, ki zagotavljajo popolno zaščito pred soncem, vodnim talnim gretjem na principu toplotne črpalke v vseh prostorih, klimatizacijo s pomočjo toplotne črpalke za ogrevanje in hlajenje, vrhunsko italijansko keramiko ter sanitarno keramiko priznanih svetovnih proizvajalcev.

Vilski bivalni prostori bodo opremljeni tudi z video domofonom, sobnimi vrati s skritim okovjem in magnetnim sistemom ter protivlomnimi vhodnimi vrati, ki zagotavljajo varnost in udobje bivanja.

Ne zamudite priložnosti, da postanete lastnik te izjemne vile, ki je popolnoma prilagojena vašim željam in potrebam. Kontaktirajte nas in si zagotovite sanjsko nepremičnino s pogledom na zadrski arhipelag.

Je to nepremičnina Vaših sanj?

POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.