Luksuzna vila na otoku Ugljan

studiodavinci (1)
studiodavinci (2)
studiodavinci (6)

Tip nepremičnine

Število sob

Bivalna površina

Površina parcele

Luksuzna vila na otoku Ugljan

Ta luksuzna vila je v prvi vrsti do morja na otoku Ugljan. Vila je bila v celoti obnovljena leta 2007. Uporabljeni so bili le najboljši materiali. Vila ima sofisticiran alarmni sistem z video nadzorom in zmogljivo klimatsko napravo, ki omogoča prijetno poletje in ogrevanje pozimi. Manjši čoln do cca. Dolžino 10 metrov lahko obdržimo pred hišo v zalivu pred hišo. Večji čoln se lahko namesti v eni od lokalnih marin, kjer je na voljo popolna storitev. Garaža za 2 avtomobila ima cca. 70 m2. Skupna cena nepremičnine vključuje vse pohištvo in tehnično opremo v hiši. V kleti se nahaja izredna klet v velikosti cca. 25 m2. Njegove lepote preprosto ni mogoče opisati, treba jo je videti. Je originalna ročno izdelana klet iz leta 1925 v »živi skali«.

Pritličje (cca. 124 m2) sestoji iz dnevne sobe, jedilnice, stranišča za goste, spalnice za goste s kopalnico in popolnoma opremljene kuhinje, ki vodi na teraso za hišo, kjer je velik kamin za peko na žaru, velika kamnita miza. in jacuzzi.

Dnevna soba se odpira na veliko teraso pred hišo s čudovitim pogledom na morje, kjer se nahaja bazen

Notranje leseno stopnišče vodi v prvo nadstropje (približno 124 m2), kjer sta 2 veliki spalnici, ena kopalnica in velika velika spalnica z ločeno veliko kopalnico in balkonom s čudovitim pogledom na morje.

Na vrtu pred hišo je lepo šahovsko igrišče (cca. 4×4 metre) ter velik paviljon z vgrajeno mizo za biljard in manjšim ribnikom.

Skupna velikost zemljišča je 5000 m2.

Lokacija: Ugljan

Cena: Po dogovoru!

Cena za m2: Po dogovoru!

Je to nepremičnina Vaših sanj?

POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.