Lepa vila blizu Novigrada

Izdelek brez naslova
studio-da-vinci-luxuryrealestate (5)
studio-da-vinci-luxuryrealestate (8)

Tip nepremičnine

Število sob

Bivalna površina

Površina parcele

Lepa vila blizu Novigrada

Obala Istre je ena najbolj zaželenih lokacij za nepremičnine, saj skriva vse čare pravega istrskega življenja in nedotaknjene narave, hkrati pa je od morja oddaljena le deset minut vožnje. Zato bodite pozorni na to resnično edinstveno, moderno vilo v bližini mesta Novigrad, ki gleda na morje in bujno zelenje.

Vila je posebna mešanica preprostosti tradicionalne arhitekture, ki jo dopolnjujejo moderni elementi, vse pa se zlije v popolno celoto, ki je v popolni harmoniji z okoljem in njegovo mirno in spokojno energijo. Gre za 270 m2 notranje površine, na parceli 1010 m2. Prostor nepremičnine je razdeljen na dve etaži.

Pritličje sestavljajo predprostor, WC, pralnica, wellness, spalnica s kopalnico, prostorna kuhinja z jedilnico in velika dnevna soba z izhodom na teraso, s te terase pa je velik prostor za sedenje in sprostitev. na začetku omenil pogled na morje in naravo, ki je preprosto očarljiv.

Seveda pa je tu tudi fantastičen bazen, letna kuhinja in lepo urejeno dvorišče. Vila ima varovano parkirišče in se prodaja na ključ.

V prvem nadstropju so tri udobne spalnice, vsaka s svojo kopalnico, glede na koncept in kapacitete te vrhunske zgradbe lahko postane za nekoga popoln dom, pa tudi vila za turistični najem, ki si jo bodo mnogi zagotovo izbrali za svoje počitnice iz sanj.
Za vsa dodatna vprašanja nas kontaktirajte.

Cena: 890.000 €

Je to nepremičnina Vaših sanj?

POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.