Hacienda v sredozemskem slogu s panoramskim razgledom (trogir)

studiodavinci (9)
studiodavinci (6)
studiodavinci (5)

Tip nepremičnine

Število sob

Bivalna površina

Površina parcele

Hacienda v sredozemskem slogu s panoramskim razgledom (trogir)

Lepa hacienda v mediteranskem slogu, ki se nahaja na 14.200 kvadratnih metrih, na pobočju blizu mesta Trogir. Fantastičen panoramski pogled na Kaštelanski zaliv in Split vas bo pustil brez sape. Uživali boste v mirnem vzdušju med 350 drevesi oljk in mandljev.


Glavna hiša je zgrajena v kaskadi in se razteza na 3 nivojih. V prvem nivoju so kuhinja, jedilnica, dnevna soba povezana z delovnim prostorom/knjižnico na galeriji, dve spalnici in dve kopalnici. Drugi nivo obsega spalnico s kopalnico, stanovanje z dnevno sobo, eno spalnico, kopalnico in medetažno spalnico v tretji etaži. Vse sobe imajo dostop do lože/terase/balkona z vrtno garnituro.


Nepremičnina vključuje še dodatno stanovanje, hišo ob bazenu, bazen in bazen z zunanjo jedilnico, letno kuhinjo in žarom, garaže, vinsko klet in oljčno oljno klet, oljčnik in več vrtov.


Ta luksuzna vila se nahaja v osrčju zgodovinske regije Dalmacije. Dalmatinska obala je znana po svojih naravnih lepotah, kristalno čistem morju ter domači hrani in vinu, je ena izmed najbolj priljubljenih turističnih destinacij v Evropi, najbolj priljubljena obiskovalca pa sta Trogir (7 km) in Split (25 km). ). se nahaja zelo blizu vile. Čeprav je le kratka vožnja od teh dveh mest Unescove svetovne dediščine, pa tudi od številnih drugih narodnih parkov in znamenitosti, ima vila zelo mirno okolje, le še ena hiša v krogu pol milje.

Lokacija: Trogir

Cena: 2.500.000,00 €

Cena za m2: 3.623,19 €

Je to nepremičnina Vaših sanj?

POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.