Edinstvena priložnost: Moderna in razkošna vila z bazenom in pogledom na morje v bližini Zadra

Luksuzne vile Hrvaška (6)
Luksuzne vile Hrvaška (25)
Luksuzne vile Hrvaška (18)

Tip nepremičnine

Število sob

Bivalna površina

Površina parcele

Edinstvena priložnost: Moderna in razkošna vila z bazenom in pogledom na morje v bližini Zadra

CENA: 985.000,00 €

Na prodaj je moderna in razkošna vila s pogledom na morje in bazenom v bližini Novigrada v Zadru. Ta prefinjena vila, ki je bila zasnovana do najmanjše podrobnosti, je idealen kraj za sprostitev in uživanje.

Razporeditev prostorov v pritličju vključuje hodnik, wc, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, vinsko klet, konobo z žarom ter delno pokrito teraso. Notranje stopnice vas popeljejo v prvo nadstropje, kjer boste našli 4 spalnice, vsaka s svojo kopalnico, ter tri pokrite terase.

Ta vila zavzema skupno površino 277 m2, na zemljišču z velikostjo 555 m2. Zagotovljena sta dva parkirna mesta na dvorišču, medtem ko se lahko na površini 32 m2 v bazenu osvežite in uživate v soncu.

Vsi kosi pohištva in oprema so vključeni v ceno, zato lahko kar takoj začnete uživati v svojem novem domu. Hiša je bila zgrajena z uporabo opečnega termobloka in ima izolacijo fasade s stiroporom debeline 10-20 cm. Talne obloge so parket in ploščice, okna so ALU in imajo električne rolete ter senčila. Po celotni hiši je električno talno ogrevanje preko toplotnih črpalk, poleg tega pa so klimatske naprave v dnevni sobi, taverni in vseh spalnicah. Skupaj je 7 klimatskih naprav, vhodna vrata hiše pa so protivlomna in protipožarna.

Hiša se nahaja le 160 m od morja, medtem ko je od centra oddaljena 1,3 km. To pomeni, da lahko uživate v miru in zasebnosti, hkrati pa ste še vedno dovolj blizu vsega, kar potrebujete.

Bazen je opremljen s folijo, ogrevanjem, integriranim jacuzzijem in razsvetljavo, kar vam omogoča popolno sprostitev in uživanje v udobju vašega doma.

Ta vila ponuja vse, kar potrebujete za sodobno in udobno bivanje. Če iščete prestižno in razkošno bivališče, ki ponuja vse udobje in prostornost, ki si jo zaslužite, je ta vila prava izbira za vas.

Ta hiša je novogradnja in je zelo primerna za oddajo v turistični najem. Uživajte v svojem novem domu in priložnosti, ki jih ponuja!

Je to nepremičnina Vaših sanj?

POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.