Čudovita vila v bližini Labina

studiodavinci (8)
studiodavinci (14)
studiodavinci (13)

Tip nepremičnine

Število sob

Bivalna površina

Površina parcele

Čudovita vila v bližini Labina

Nedaleč od Labina in prelepega Rabca z očarljivimi plažami se v mirni istrski vasici nahaja ta moderna vila, ki navdušuje s svojo dekoracijo in konceptom, ki jo odlično usklajuje z naravnim okoljem.
Gre za zelo eleganten objekt s 210 m2, na parceli 1030 m2. Razprostira se v dveh nadstropjih. Spodnji je zasnovan kot edinstven prostor za dnevne aktivnosti, v varianti odprtega prostora, skozi katerega so dnevna soba, kuhinja in jedilnica ena enota. Kuhinja je odlično urejena in opremljena tako, da ne pušča vtisa klasične kuhinje, temveč eleganten in razkošen podaljšek dnevne sobe. Velike steklene skale prepuščajo obilo naravne svetlobe v prostor in ga povezujejo z vrtom, iz katerega se razprostira odprt pogled na okoliško, nedotaknjeno naravo.

Notranjost pritličja je urejena s stilom, s kakovostnim pohištvom in umirjenimi toni, ki kasneje dajejo novemu lastniku možnost, da vse popestri z dodatnimi, najljubšimi detajli. Sestavni del pritličja je tudi wellness-spa cona in ena spalnica z lastno kopalnico.

Vidni so tudi elementi industrijskega oblikovanja, vendar v moderni izvedbi, večinoma skozi železne stopnice, ki povezujejo pritličje in nadstropje. In desno zgoraj sta še dve spalnici z lastno kopalnico, ki sta zgodba zase. In to je zgodba, ki vas bo razveselila, saj so v spalnicah namesto stene steklene skale, ki vam nesebično ponujajo fantastičen, pomirjujoč pogled na zelenje. Tako se lahko zbudite z občutkom, kot da ste v svojem udobju in zunaj hkrati, in če želite prostor zatemniti, so na voljo čudovite okrasne zavese, ki povzdignejo celoten vtis.

Celoten vrt je enako impresiven kot notranjost, odlično urejen in udobje je njegov osnovni imperativ. Bazen, terasa za sončenje, prostor za druženje, mlade oljke na gotovem travniku… Vse je zasnovano skrbno in s popolnim okusom, z namenom, da bo vsak trenutek vašega bivanja v tem objektu prijeten in sproščujoč. Je nepremičnina z vsemi potenciali, ki si jih lahko želite, zato bi lahko bila izbira številka ena za mnoge.

Cena: 750.000 €

Je to nepremičnina Vaših sanj?

POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.