Apartmaji in vile Portonovi,
luksuzni apartmaji in One&Only vile

studiodavinci (7)
studiodavinci (8)
studiodavinci (10)

Tip nepremičnine

Število sob

Bivalna površina

Površina parcele

Apartmaji in vile Portonovi,
luksuzni apartmaji in One&Only vile

Elegantna obalna soseska, ki naj bi bila ena najbolj zaželenih bivalnih in rekreacijskih destinacij v Sredozemlju. Portonovi sestoji iz 214 luksuznih rezidenc, vključno z apartmaji, penthousei, dupleksi in vilami, Portonovi vključuje tudi javne površine, kot so parki in zasebne plaže, ter komercialno komponento, ki obsega restavracije, pube, bare, kavarne, modne trgovine, prodajalne avtomobilov, trgovine z nakitom in švicarskimi urarji, umetniška galerija itd.

Udobno bivanje in vsakdanje bivanje je olajšano z različnimi vsebinami in storitvami, kot so trgovina z živili, vrtec, telovadnica&spa, zdravstvena ambulanta, banka, trgovina s pohištvom, rent-a-car, cvetličarna, izobraževalni studio, gellateria itd.

Najsodobnejša marina za superjahte z 238 privezi je v celoti opremljena z vso zahtevano mehaniko in lahko sprejme plovilo do 120 m dolžine. Carina, heliodrom, mejni prehod, vodni taksi storitve in brezcarinsko gorivo so sestavni del marine Portonovi.

Prisotnost in izkušnje partnerjev pri upravljanju marine (D-Marin) zagotavljajo najvišjo raven in kakovost opravljenih storitev.

One&Only Resort bo imel 113 luksuznih hotelskih apartmajev, restavracijo Sabia by Giorgio Locatelli z Michelinovo zvezdico, številne zunanje bazene in plaže, fOne&Only Pool Club z restavracijo Tapasake in prvi na Jadranu Espace Chenot Health&Wellness SPA.

Cenovni razpon za preostale nepremičnine, ki so na voljo za prodajo

* enosobna stanovanja od 74m2 do 133m2 po ceni od 555.000 € do 990.000 €
* dvosobna stanovanja od 129m2 do 218m2 po ceni od 975.000 € do 2.080.000 €
* trisobna stanovanja od 1, 7 m2 do 5 m2 cena od 1.150.000 € do 2.815.000 €
* štirisobna stanovanja od 224m2 do 258m2, in cena od 1.835.000 € do 2.825.000 €

Na voljo je tudi omejeno število penthouseov, dupleksov, Village in Sky vil. Cenovni razpon od 287m2 do 659m2, od 3 milijonov evrov do 10 milijonov evrov.

One&Only Private Homes, znane tudi kot rezidence z blagovno znamko ali One&Only Villas, predstavljajo našo premium kategorijo. Te osupljive vile na plaži so na voljo kot možnosti s 3 in 4 spalnicami, od katerih ima vsaka svojo zasebno plažo, pomol, neskončni bazen in plavalno ploščad; Cene teh vil vključujejo luksuzno pohištvo, zasnovano po standardu One&Only; Bivalne površine od 561m2 do 871m2 po ceni od 9,85 do 15,24 milijona evrov.
Lastniki bodo imeli možnost sodelovati v najemnem bazenu One&Only.

Je to nepremičnina Vaših sanj?

POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.