Apartma Tara Penthouse,
z zasebnim bazenom in pogledom na morje

studiodavinci (9)
studiodavinci (6)
studiodavinci (5)

Tip nepremičnine

Število sob

Bivalna površina

Površina parcele

Apartma Tara Penthouse,
z zasebnim bazenom in pogledom na morje

Površina: 361m2 (173m2 + terase 188m2);

Spalnice: 3;

Kopalnice: 3 + WC;

Nadstropje: 4;

Trisobno ekskluzivno opremljeno stanovanje v luksuznem kompleksu Porto Montenegro, v skupni izmeri 361m2. Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju stanovanjske hiše Tara.

Stanovanje obsega veliko dnevno sobo s kaminom, kuhinjo, jedilnico, 3 spalnice, 3 kopalnice, WC, hodnik, teraso s popolnoma odprtim pogledom na morje in marino ter veliko strešno teraso z zasebnim bazenom. V ceno je vključeno parkirno mesto.

Z morjem na pragu in arhitekturo, ki zrcali bližnji beneški mesti Kotor in Perast, Porto Montenegro združuje spektakularno destinacijo s prvovrstno marino in storitvami. Porto Montenegro je bil dopolnjen s prostornimi rezidencami ob obali, značilnimi restavracijami, živahnimi bari in širokim naborom športnih, prostočasnih in kulturnih dejavnosti, ustvarjen z mislijo na vse vidike lastnikov jahte, posadke in gostov.

Marina, ki se nahaja v Boki Kotorski, ki je Unescova svetovna dediščina in je najbolj južni fjord v Evropi, ponuja 250 varnih privezov v razponu od 12 do 150 metrov. Rezidence v Porto Montenegro so zasnovane za navtično življenje in kar najbolje izkoristijo toplo sredozemsko podnebje.

Odprta, zračna notranjost ima visoke strope, velika okna in velike terase, arhitektura pa odraža zgodovinske vplive Beneške republike. Mednarodno priznani oblikovalec Tino Zervudachi je načrtoval vsako bivališče v Porto Montenegro, pri čemer je individualno nabavljal materiale tako lokalno kot z vsega sveta. Sobe so zasnovane v paleti nežnih barv, ki jih dopolnjuje mešanica kamna in trdega lesa. Osvetlitev, vtičnice, stikalne plošče in nadzorne plošče so diskretno vgrajene, medtem ko integrirane knjižne police in omare iz naravnega lesa ali mehke barve dopolnjujejo občutek prefinjenega razkošja.

Cena: 2.000.000 €

Je to nepremičnina Vaših sanj?

POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.