Kaj imata skupnega do poletja David Beckham in luksuzna nepremičnina na Hrvaškem?

Nogomet zagotovo ne.

David Beckham, njegova najboljša polovička in princeska Harper 7 so si izbrali to poletje za brezskrben morski oddih, luksuzni kompleks na hrvaškem otoku Lopud, imenovan:

Lopud 1483

Zakonca Beckham, s svojo 11-letno hčerko dopustujeta pri naših sosedih, na hrvaškem otoku Lopud, ki je v bližini Dubrovnika, o čemer poroča večina domačih in tujih medijev.

Svojevrsten družinski oddih je hkrati praznovanje njunih 23 skupnih, zakonskih let ter druženje in morski užitki ob veselju rojstnega dne njune svetlolase najstnice, Harper Seven.

Luksuzna nepremičnina, ki je bila nekoč frančiškanski samostan, je kasneje dobila obnovljeno, historično podobo s pomočjo grofice, Francesce von Habsburg, ki jo je spremenila v elitni hotel – svojevrsten, ekskluzivni biser na Jadranu.

Danes je Lopud 1483 ena najbolj luksuznih počitniških destinacij na Hrvaškem, za petične goste iz celega sveta.

Cena dnevnega najema je vrtoglavih deset tisoč evrov.

V elitnem in edinstvenem zgodovinskem ter kulturnem kompleksu je tudi prekrasen Sveti vrt, s katerega lahko gostje uživajo v čudovitih razgledih na smaragdno čisto Jadransko morje.

V tej resnično izjemni  in nadstandardni nepremičnini je bil v 15. stoletju samostan. Sakralne objekte pa so, kot vemo,  vedno gradili na prav posebnih in edinstvenih energijskih  točkah. Tu zagotovo vsak lahko najde del raja za svoj oddih in predvsem mir ter tišino za svojo dušo.

Zagotovo omenjeni znani nogometni športnik iz angleške kraljevine ni edina svetovna zvezda, ki si je za to poletje izbrala svojevrstne jadranske bisere s školjkami ali brez.

Hrvaška postaja svetovna turistična destinacija za luksuzne nepremičnine tako po mnogih svetovnih zveznikih, ki jo redno obiskujejo, kot tudi po najštevilčnejših navtičnih flotah.

Izjemno cenjena je v filmski industriji za snemanje filmov, saj ima čudovite naravne in arhitekturne kulise, zanimive za filmske kadre.

Vse večje povpraševanje po investicijah v luksuzne nepremičnine se beleži tudi v tem poletju, tik pred uvedbo evra, kot uradne valute na Hrvaškem, kar sledi ta konec leta. Finančni analitiki napovedujejo rast na področju cen nepremičnin na Jadranu tudi v prihodnje.

Zaostruje pa se urbanistična politika gradnje v obmorskem pasu.

Če še kolebate med najeti ali imeti luksuzno nepremičnino, tik ob morju,  je slednja izbira tudi izjemno zanimiva in zagotovo dobra naložba: za Vas in Vaše potomce.

Naj bo izbira med dvema modrinama samo Vaša.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.