Prodaja, stanovanje, 2-sobno: LJUBLJANA CENTER, CANKARJEVA, 58.85 m2 (neto 47,60 m2)

14
9
15

Tip nepremičnine

Število sob

Bivalna površina

Površina parcele

Prodaja, stanovanje, 2-sobno: LJUBLJANA CENTER, CANKARJEVA, 58.85 m2 (neto 47,60 m2)

CENA: 299.000,00 €

Iščete popolno stanovanje? Ne iščite več! Naše prostorno 2-sobno stanovanje velikosti 58,85 m2 je bilo popolnoma prenovljeno in pripravljeno za vselitev (brez notranje opreme – v primeru, da želite opremljen prostor po sodobnih trendih in smernicah, Vam ga z velikim veseljem tudi opremimo – sistem Da Vinci – po meri človeka).

Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju in ima sodoben odprt tloris z naravno svetlobo in vrhunsko obdelavo. 

Poleg tega ima apartma zasebni balkon, ki meri 11,25 m2 (v izdelavi) in je obrnjen proti jugu, idealen za uživanje na soncu. Sama stavba je majhna, s skupno štirimi stanovanji, zaradi česar je tiha in intimna skupnost.

To stanovanje se nahaja v centru mesta v priljubljeni soseski, le nekaj korakov stran od znamenite Čopove ulice blizu odličnih trgovin, restavracij in možnosti za zabavo. Prav tako je blizu javnega prevoza, kar olajša premikanje po mestu.

Prednost te nepremičnine je tudi v tem, da Vam poleg stanovanja pripada tudi parkirno mesto v neposredni bližini objekta.

Poleg vrhunske končne obdelave in naprav ima ta apartma tudi tla iz keramičnih ploščic. Moderna zasnova stanovanja omogoča eleganten in sodoben interier, vključno z možnostjo vgradnih omar.

Ta nepremičnina je opremljena tudi z najsodobnejšim sistemom pametnega doma, ki vam omogoča nadzor in upravljanje funkcij ogrevanja in hlajenja in prezračevanja v prostoru ter spremljanje gibanja obiskovalcev z video nadzorom (telefonska aplikacija). Prav tako lahko na daljavo upravljate osvetlitev in prezračevanje v stanovanju, kar zagotavlja maksimalno udobje in toplino doma.

Ne zamudite priložnosti, da postanete lastnik tega čudovito prenovljenega in modernega stanovanja.S ceno le 313.000,00 EUR to stanovanje ne bo dolgo na trgu. Pišite nam še danes, da se dogovorite za ogled in se prepričajte sami!  

Je to nepremičnina Vaših sanj?

POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.