Hotel Muggia – Trst – Italija

Investicija_Hotel_studiodavinci (7)
Investicija_Hotel_studiodavinci (4)
Investicija_Hotel_studiodavinci (5)

Tip nepremičnine

Število sob

Bivalna površina

Površina parcele

Hotel Muggia – Trst – Italija

CENA: Po dogovoru.

Obnovljeni hotel – investicija v prihodnost za večnamenski center na mirni in zeleni lokaciji s pogledom na Tržaški zaliv

Investicija v obnovo hotela je odlična priložnost za investitorje, ki iščejo dolgoročno in donosno naložbo. Nahaja se na mirni in zeleni lokaciji s čudovitim panoramskim pogledom na Tržaški zaliv in je oddaljen le 4 minute vožnje do plaže. V tem članku vam bomo predstavili, zakaj je investicija v obnovo hotela tako privlačna ter katere možnosti ponuja objekt.

Idejna zasnova in gradbeni inženiring za donosno poslovno priložnost

Nudimo vam celovite storitve pri obnovi hotela. Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala pri izdelavi idejne zasnove ter pri projektiranju in gradbenem inženiringu. Poleg tega bomo skrbno spremljali postopek obnove, da bo vaša investicija premišljena in donosna.

Različne dejavnosti v modernem centru

Obnovljeni hotel ponuja različne možnosti uporabe. Lahko postane klinika dobrega počutja, holistični center, rehabilitacijski center, klinično diagnostični center, veterinarska klinika, hotelsko-gostinski center, varovana stanovanja ali dom starejših občanov ter tehnološko razvojni center (podjetniški inkubator). Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala najti najbolj primerno rešitev za vaše poslovne cilje.

Lokacija z dodatno vrednostjo

Lokacija hotela zagotavlja dodatno vrednost. Nahaja se v zelenem okolišu Trsta ob vodnem zajetju, ki varuje pogled na Tržaški zaliv. Poleg tega je cena za območje Trsta izjemno ugodna, o čemer se lahko prepričate s povpraševanjem.

Povzetek

Obnova hotela je odlična naložba za tiste, ki iščejo dolgoročno in donosno poslovno priložnost. Naša ekipa strokovnjakov vam bo pomagala pri izdelavi idejne zasnove, projektiranju in gradbenem inženiringu ter spremljala postopek obnove.

Je to nepremičnina Vaših sanj?

POKLIČITE NAS ALI NAM PIŠITE.

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.