Dogodki in doživetja

Dogodki in doživetja

Skupaj ustvarjamo nepozabne dogodke.

Obisk pri gospodu Angelo Xuereb – AX Group

Angelo Xuereb, znan tudi kot Anġlu, se je rodil v Naxxarju in odraščal v družini z omejenimi sredstvi. Šolo je obiskoval v Mostah in Gżiri, poklicno kariero pa je začel kot pomočnik pri očetovem gradbenem in nepremičninskem poslu. Sčasoma je investiral v lastno gradbeno podjetje AX Construction, ki je postalo eden vodilnih gradbenih izvajalcev na Malti. Diverzificiral se je tudi v gostinstvo, odprl počitniški kompleks Sunny Coast in hotel Suncrest ter kasneje lansiral blagovno znamko AX Hotels. Leta 2012 je napisal avtobiografijo, da bi navdihnil nadobudne podjetnike.

Poleg svojih uspešnih poslovnih podvigov je imel Angelo tudi zelo aktivno državljansko življenje. Dva mandata je bil izvoljen za neodvisnega župana lokalnega sveta Naxxarja in prejel nagrado za najbolje voden lokalni svet v času svojega mandata. Bil je tudi podpredsednik več klubov in društev ter bil član sveta malteške industrijske zveze, gospodarske zbornice in svetovalnega sveta gradbene industrije. Leta 1982 mu je suvereni red svetega Janeza Jeruzalemskega podelil častni viteški naziv. 

Angelo je skupaj s svojo ženo leta 2006 ustanovil fundacijo AXE, ki še naprej podpira različne dobrodelne pobude in organizacije. Angelova vizija obnoviti vrednost malteškega glavnega mesta Valletta je bila prikazana v njegovih številnih omembe vrednih projektih, vključno z nadgradnjo nove parlamentarne hiše v City Gateu, starim univerzitetnim kampusom in ponovno zagnanim Is-Suq Tal-Belt (mestna tržnica). Ustvaril je tudi uspeh pristanišča za križarjenja v Valletti in obale Vallette, ki sta prejela številne pohvale za visokokakovostno regeneracijo. Še naprej se ukvarja s številnimi drugimi poslovnimi podvigi, od ustanovitve restavracij, zasebnega zdravstvenega varstva in prve vasi upokojencev na Malti.

V spodnji galeriji si lahko pogledate nekaj utrinkov slik iz hotela s 

5 zvezdicami – AX The Palace

        Hiše

        Zemljišča

        Stanovanja

        Luksuzne vile

        Luksuzni apartmaji

        Poslovne nepremičnine

        Interierji

        Raziskovalec

        Glasbena skrinja

        Dogodki in doživetja

        Oddaja

        Iščemo …

        Investicijski projekti

Pes je od nekdaj veljal za človekovega najboljšega prijatelja in tako je ostalo vse do današnjih dni.

Mnoge raziskave potrjujejo, da imajo psi izjemne terepevtske učinke tako na otroke, vse družinske člane, na bolnike, kot tudi na ljudi na delovnih mestih. Pes, kot družba v pisarnah povečuje delovno učinkovitost in sprošča stres.

V domačem okolju v vsako družino vnaša veselje in boljše razpoloženje. Je resnično “sreča na vrvici:”

Še boljše je, če biva v okolju, kjer vrvice sploh ne potrebuje.

Zato smo kot nepremičninska družba zelo spoštljivi in ljubeznivi do psov, kot tudi do vseh drugih živih bitij in vseh vrst hišnih ljubljenčkov.

Pri nas ste tudi v družbi svojega psa vedno dobrodošli.